(za 4 osobe)
Vreme pripreme: 75 min.
Sastojci:
600 g pilećih krilaca
300 ml kečapa
50 g meda
2 kašike ulja
bosiljak
origano
so
biber
glavica zelene salate
150 g barenog graška
150 g barene šargarepe
Priprema: U činiji pomešati kečap, med, ulje, bosiljak, origano, so i biber. Staviti pileća krilca u smesu i ostaviti da odstoje 30 minuta. Tako začinjena krilca peći 35 minuta u zagrejanoj rerni na 200 *C. Na tanjir staviti listove salate i preko njih krilca uz prethodno obareno povrće.
Porcija za odraslu osobu: 410 g
Energetska vrednost porcije: 415 kcal
JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA LEKOVITO BILJE!
PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: https://www.facebook.com/Lekovito-bilje
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net