Sastojci:
500 g bifteka
2 kašike ulja
200 g crvenog luka
200 g čeri paradajza
200 g paprike
4 struka mladog crnog luka
100 g rukole
1 kašika maslinovog ulja
300 g integralnog hleba
so
biber
Priprema: Biftek iseći, začiniti i ispeći na zagrejanom ulju. Povrće sitno iseckati, staviti u činiju, začiniti i promešati. Biftek servirati na tanjir uz pripremljeno povrće i poslužiti uz integralni hleb.
Kod bifteka je veoma bitan način i vreme pečenja jer od toga zavisi da li će biti krvav, srednje pečen ili do kraja pečen.Poželjno je biftek pre pečenja osloboditi finih žilica koje ga okružuju.
Foto: Thinkstock
JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA LEKOVITO BILJE!
PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: https://www.facebook.com/Lekovito-bilje
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net